Uppdrag

Vitral har ett uppdrag, som styr våra affärsbeslut varje dag. Uppdraget förklarar vad vi betyder för våra 4 viktiga målgrupper: dagliga användare, ägare, arkitekter och entreprenörer.
Om du är arkitekt kan du ringa oss för att få inspiration eller för att få bättre förståelse för möjligheter och begränsningar. Vårt telefonnummer finns längst upp på sidan. Vi har också ett omfattande fotoarkiv från europeiska installationer av Vitrals takfönster, där vi förmodligen kan hitta någonting som inspirerar dig ytterligare.
Om du är entreprenör kan vi till exempel hjälpa dig med CAD-detaljerna för hur takfönstret ska monteras på underkonstruktionen, tala om vilken typ av skruvar du ska använda och beroende på om underkonstruktionen är gjord av trä, stål eller något annat material kan vi beräkna belastningen per löpmeter. Ring oss för att få hjälp - vårt telefonnummer finns längst upp på sidan.
Utöver uppdraget har Vitral en skriftlig “vision” som sätter upp kvantitativa mål för hur vi ska expandera vår geografiska närvaro i Europa och hur vi ska fortsätta att utveckla och leverera nya, innovativa takfönsterlösningar, som lever upp till vårt löfte om hög kvalitet och ligger i framkant när det gäller de konstant ökande kraven på till exempel isolering och täthet.